Launching partners


Seats2meet.com

Seats2meet.com Utrecht CS is partner van BetrokenTijd. Seats2meet.com is een on-en offline ruimte om elkaar te ontmoeten, waarde te co-creëren, kennis uit te wisselen en bovenal, een plek om samen te werken en elkaar te versterken. BetrokkenTijd heeft in Seats2meet.com Utrecht CS een partner met gedeelde doelstellingen, een breed waardenetwerk en goede faciliteiten voor de bijeenkomsten.


Mentorschap Netwerk Nederland

"BetrokkenTijd  is een marktplaats waar iedere professional moet zijn. Voor onze clienten en onze organisatie is betrokken tijd van professionals die het nodige in hun mars hebben een zegen. En het  blijkt meer dan eens verrijkend voor  coaches, adviseurs,  mediators, project- en interim managers  om te ervaren hoe het is om het leven vorm te geven voor onze cliënten"

Mentorschap Netwerk Nederland  bemiddelt en begeleidt mensen die willen zorgen voor de belangen van cliënten in de zorg die (bij tijden)  wilsonbekwaam zijn en geen familie hebben  om hen te vertegenwoordigen.  Bijv. mensen met verstandelijke beperkingen,  dementie of psychiatrische aandoening. Het mentorschap is vrijwilligerswerk en ook  scholing en begeleiden wordt gesteund door professionals die zich vrijwillig inzetten.


World Society for the Protection of Animals

"Wat een leuk en goed initiatief! WSPA doet graag mee."

Ruud Tombrock, directeur WSPA


Dance 4 life

Voor het behalen van ons doel (samen met jongeren hiv en aids de wereld uit helpen) zijn er met enige regelmaat projecten waarbij we specifieke ondersteuning zoeken. Bijvoorbeeld online campagnes, events, brainstorms e.d. Het platform Betrokken Tijd helpt ons die enthousiaste professionals te vinden die ons hierbij kunnen helpen.


de Regenboogboom


SOS kinderdorpen

Wij versterken en creëren families voor kinderen die geen ouders of veilig thuis hebben, zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot veerkrachtige zelfstandige jongvolwassenen die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en anderen. Via BetrokkenTijd kun jij ons hierbij helpen door jouw talent in te zetten voor onze organisatie.


Women on Wings

Women on Wings heeft als doel: 1 miljoen banen creëren voor vrouwen op het Indiase platteland. Hiervoor hebben we regelmatig ervaren experts nodig met ruime (senior) ervaring in vakgebieden als marketing, HR, retail, logistiek, organisatie en finance. Betrokken tijd is hiervoor een prachtig initiatief!


Coalitie Erbij

Coalitie Erbij is een samenwerkingsverband van organisaties tegen eenzaamheid. Ruim een miljoen mensen in Nederland voelt zich sterk eenzaam. Eenzaam zijn is een rotgevoel en slecht voor je gezondheid. De inzet en creativiteit van creatieve professionals is nodig om eenzaamheid te verminderen en te voorkomen.


Deel deze pagina via: 
Free Porn