Over BetrokkenTijd

Wat is er mooier dan met je eigen ervaring, kwaliteiten en talenten invulling geven aan je maatschappelijke betrokkenheid?

BetrokkenTijd is een initiatief van Qidos professionals die naast hun betaalde werk ook graag kosteloos hun kennis en kunde  voor maatschappelijke organisaties inzetten. Elkaar verbinden, daar draait het om bij BetrokkenTijd!

Qidos is een innovatieve HR netwerkorganisatie die werkgevers adviseert bij vraagstukken rondom de implementatie van nieuwe werkvormen, zoals Het Nieuwe Werken, duurzame inzetbaarheid, levensfasebewust beleid, werk privé balans en loopbaanflexibiliteit. De visie van Qidos  is dat werk pas succesvol kan zijn als het vanuit vrijheid, flexibiliteit en betrokkenheid kan plaatsvinden. Ons motto is dan ook: versterk mens en werk.

In ons DNA ligt betrokkenheid bij de maatschappij besloten, wij ontlenen immers ons bestaansrecht aan maatschappelijke ontwikkelingen en de effecten ervan op mens en werk.  De stap naar een eigen initiatief om organisaties kosteloos te ondersteunen die zich ook willen inzetten voor een betere maatschappij, was snel gemaakt. BetrokkenTijd is een feit!

Lees meer over de initiatiefnemers 


Deel deze pagina via: 
Free Porn