Initiatiefnemers

Qidos

Qidos is een innovatief organisatieadviesbureau dat organisaties ondersteunt bij vraagstukken over nieuwe vormen van HR-beleid. Met advies in thema’s als levensfasebewust personeelsbeleid, flexibel werken, werk/privé balans en mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid helpt Qidos organisaties in te spelen op economische en maatschappelijke ontwikkelingen zoals de krapte op de arbeidsmarkt, de vergrijzing en het groeiend aantal tweeverdieners.

Martijn de WildtMartijn de Wildt, oprichter en eigenaar van Qidos:

"In het DNA van Qidos ligt betrokkenheid bij de maatschappij besloten. We ontlenen immers ons bestaansrecht aan maatschappelijke ontwikkelingen en de effecten daarvan op mens en organisatie.

Toch was het voor ons nog een flinke zoektocht om die vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen te vinden die bij ons past. Vanuit onze filosofie om ook terug te geven aan de maatschappij, reserveren we 1% van onze omzet voor MVO. Dit bedrag hebben we een aantal keren overgemaakt naar een goed doel.

"Onze betrokkenheid bij de maatschappij is logisch. Wij ontlenen immers ons bestaansrecht aan maatschappelijke ontwikkelingen en de effecten daarvan op mens en organisatie."

Deze puur financiële bijdrage gaf echter weinig energie en voldoening. Reden om te zoeken naar een andere invulling, naar een manier die wél bij ons past. We zochten dicht bij ons zelf: wat zijn onze talenten en waarden en hoe kunnen we die benutten?"

Talenten Qidos

  • landelijke initiatieven ontwikkelen
  • (zelfstandige) professionals boeien en binden
  • mensen inzetten op hun talenten en kwaliteiten
  • energie creëren door een verfrissende en professionele manier
    van werken.

"Het overmaken van een bedrag aan een goed doel gaf ons weinig energie en voldoening. BetrokkenTijd is een vorm die bij ons past en waar wij écht verschil kunnen maken."

Het idee voor en het lanceren van dit MVO initiatief sluit naadloos aan bij de andere vernieuwende initiatieven die Qidos initieerde of waarin zij participeert. www.qidos.nl


Deel deze pagina via: 
Free Porn